4 Informativke u sklopu VuMi-ja

U okviru Dana informiranja mladih Vukovar – VuMi 8 proveli smo 4 Informativke za mlade.  Koje su teme obrađene, ko su bili predavači te kako nam je bilo pogledaj u nastavku.

1. “Sve boje emocija” – informativka koju je odžala knjižničarka GKVU Eleonora Đekić sa ciljem da se mlade osvijesti o tome da je edukacija o emocijama presudna u razvoju emocionalne inteligencije, socijalnihz vještina , samopouzdanja te uspješnih i kvalitetnih odnosa s drugima.

 


2. “To se ne može meni dogoditi” – koju je je održala Marina Bukal, policijska službenica za prevenciju PU Vukovarsko-srijemske županije sa ciljem ukazivanja na postojanje trgovine ljudima koja se krije iza lažnih oglasa za posao u inozemstvu i Hrvatskoj.

 

 


3.”Volontiraj u Europi” – koju su održali volonteri iz Mirovne grupe mladih Dunav sa ciljem informiranja mladih o mogućnostima volontiranja u Europi.
4. “Predstavi se na drugačiji način” – održala je Martina Uglik iz Mirovne grupe mladih Dunav sa ciljem upoznavanja sudionika sa novim načinima i vještinama samoprezentacije.

VuMi je podržalo: Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, Vukovarsko-srijemska županija te Grad Vukovar.