AIESEC traži nove članove

AIESEC omogućuje iskustvo rada na projektima u mulitkulturalnom okruženju koje je nalik na rad u multinacionalnim kompanijama. Ako te zanimaju takvi projekti kojima se možeš razviti kao osoba i steći poznanstva koja će ti pomoći u otkrivanju vlastitih potencijala, sad je prava prilika da se pridružiš AIESEC-u.

AIESEC je međunarodna studentska organizacija koja djeluje u 126 zemalja svijeta i pomoću programa koje nudi omogućava napredak poboljšanje vještina potrebnih za konkurentnost na tržištu rada. Cilj AIESEC-a je međunarodna povezanost mladih, a sredstvo su međunarodne stručne i volonterske prakse koje će mladima omogućiti da kroz rad u organizaciji razviju liderske vještine.

Članstvo u AIESEC-u nudi mnoge mogućnosti za networking i pripremu za rad u poslovnom okruženju. Dobit ćeš priliku sudjelovati na raznim nacionalnim i internacionalnim konferencijama, kao iedukativnim radionicama kojima ćeš razviti svoje komunikacijske i prezentacijske vještine, dobiti iskustvo rada u timu i vođenja tima, mogućnost učenja na vlastitim greškama i potporu ostatka organizacije. Ukratko, steći ćeš vještine koje će ti na svojevrstan način pomoći da tijekom studiranja „nabildaš“ svoj životopis.

Prijaviti se mogu svi studenti i osobe ispod 30 godina kojima nije prošlo više od 2 godine od diplomiranja.

Prijaviti se možete OVDJE.

 

Izvor: x-ica.com