Besplatan online trening za mlade nezaposlene

Udruga Carpe Diem provodi besplatan online trening za mlade nezaposlene osobe s ciljem osnaživanja za aktivno traženje posla.

Job Club se sastoji od ukupno 5 modula (ne uključujući uvodni dio i evaluaciju) koji su raspoređeni na četiri tjedna kroz koje će voditi i savjetovati mlade kako osvijestiti svoje vještine, kako napisati životopis i koje sve vrste životopisa postoje, koja je razlika između motivacijskog pisma i zamolbe, kako se predstaviti poslodavcu i koji su sve trikovi na razgovoru za posao. Također, održat će i simulaciju razgovora za posao (telefonski ili putem video – poziva).

Online trening će biti proveden koristeći online platformu Thinkific, a funkcionira po principu self – paced (odnosno vlastitog tempa).

Trening započinje 16. ožujka 2020. godine. Za sudjelovanje će biti odabrano 20 sudionika/ca od kojih se očekuje aktivno sudjelovanje. Trenerice na online treningu su Valentina Gambiroža i Branimira Penić.
Poziv na prijavu za sudionike/ce traje do 13.03.2020.

Svi zainteresirani mogu se prijaviti popunjavanjem prijavnog obrasca dostupnog  na ovom link-u

Selekciju kandidata će napraviti trenerice, a prijavljeni će o rezultatima selekcije biti obaviješteni najkasnije do 14.03.2020.

Više informacija o samom treningu možete saznati u dokumentu Poziv na online trening – JobClub .

Izvor: CarpeDiem.hr