Besplatni plesni tečaj za studente u Osijeku

Tečaj plesa je u organizaciji vaših kolega studenata koji su dugogodišnji članovi Športsko plesne udruge Feniks, te u suradnji sa Studentskim zborom Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku.

Treninzi će se održavati dva puta tjedno (utorkom i četvrtkom) od 20:00 do 21:30 u Osnovnoj školi Antuna Mihanovića u Osijeku, i to u trajanju od 8 tjedana.
Tečaj započinje 13.10.2020. prijave su otvorene do 12.10.
Prijaviti se možete putem google obrasca ovdje: https://forms.gle/AwWGvwYmSTsDnKtY9 , ili na navedene kontakte na slici.
O svim mogućim izmjenama održavanja plesnog tečaja biti ćete informirani putem maila kojeg ostavite u prijavnom obrascu.
VAŽNA OBAVIJEST!
Plesni tečaj će se održati po svim donešenim preporukama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo za vrijeme trajanja epidemije COVID-19 u vezi rada plesnih škola radi zaštite polaznika i plesnih učitelja (organizacija nastave plesa sa dovoljno velikim prostorom, veličina i sastav grupa polaznika, raspored i evidencija, pridržavanje higijenskih mjera, prozračivanje prostorija, informiranost osoblja i korisnika, maske za lice, konzumacija tekućina i hrane, zadržavanje u prostorima).