Besplatni programi obrazovanja i prakse u Jadranka hotelima iz Malog Lošinja

Pučko otvoreno učilište Andragog i Jadranka hoteli d.o.o. iz Malog Lošinja provode projekt „Edukacija – ključ uspjeha u turizmu“ namijenjen nezaposlenim mladim osobama s područja Osječko-baranjske, Vukovarsko-srijemske županije i Grada Zagreba.

Mladima do 25 godina sa područja navedenih županija projektom će biti omogućeno sudjelovanje u besplatnim obrazovnim programima za zanimanja barmen/ica, djelatnik/ca hotelskog domaćinstva, kuhar/ica specijalist za dijetetska jela, konobar/ica i programu voditelj/ice socijalnog turizma. U sklopu programa će dobiti i teorijsko znanje, ali i mogućnost stjecanja praktičnih znanja u Jadranka hotelima d.o.o. iz Malog Lošinja s mogućnošću zapošljavanja tijekom sezone 2019. godine.

Obrazovanje će se provoditi inovativnom kombinacijom klasične nastave u učionici i on line prijenosa nastave u stvarnom vremenu na 3 lokacije:
Zagreb (Trg Petra Svačića 6)
Osijek (Reisnerova 74)
Vinkovci (Ljudevita Gaja 18)

Trenutno su u tijeku prijave za besplatne programe obrazovanja za zanimanja barmen/ica, djelatnik/ca hotelskog domaćinstva, kuhar/ica specijalist za dijetetska jela i konobar/ica.

Uvjeti za prijavu za sudjelovanje u projektu i obrazovnom programu su:
– Da si mlađi/a od 25 godina
– Da imaš minimalno završenu osnovnu školu
– Da imaš prebivalište/boravište na području Osječko-baranjske, Vukovarsko-srijemske županije ili Grada Zagreba

Svi zainteresirani za sudjelovanje u projektu mogu se prijaviti ispunjavanjem PRIJAVNICE ili slanjem prijave mailom na projekti.andragog@gmail.com (potrebno navesti svoje ime i prezime, kontakte te program za koji si zainteresiran/a).

Nakon zaprimanja prijava bit ćeš informiran/na o daljnjim koracima.

Izvor: moj-posao.net