Coca-Cola HBC Hrvatska pokrenula program ljetne prakse

U šest tjedana radit će se na konkretnim projektima uz mentore te stjecati znanja i vještine koje poslodavci najviše traže.

Coca Cola HBC Hrvatska, već dugi niz godina jedan od najpoželjnijih poslodavaca u Hrvatskoj, pokreće program ljetne prakse koji studentima omogućuje stjecanje dragocjenih praktičnih iskustava i rad s mentorima na izazovnim poslovnim projektima te priliku za zapošljavanje.

Ukupno 30 mladih kroz program ljetne prakse Coke Summership radit će na konkretnim zadacima i projektima te kroz praktičan rad, ali i stručna predavanja i radionice, steći dodatna znanja i vještine koje će im otvoriti nove prilike za zapošljavanje u Coca-Coli HBC Hrvatska ili kod drugih poslodavaca.

Naime, svi koji završe ambiciozan i bogat program prakse u trajanju od šest tjedana, počevši od 18. lipnja do 27. srpnja, ući će u bazu mogućih zaposlenika Coca-Cole HBC Hrvatska, ali i dobiti potvrdu o uspješno završenom programu koju će moći koristiti u natječajima za posao kod drugih poslodavaca

Za program Coke Summership mogu se prijaviti studenti svih sveučilišta, viših i visokih škola u Hrvatskoj. Oni koji uspješno prođu postupak odabira i izbore se za jedno od 30 mjesta, za vrijeme trajanja prakse tri dana u tjednu radit će na projektima sa svojim mentorom, a preostala dva dana sudjelovati na predavanjima i radionicama koje će voditi vrhunski stručnjaci iz Coca-Cole HBC Hrvatska i poslovnih organizacija s kojima tvrtka surađuje.

Pod stalnim vodstvom svojega mentora usavršit će prezentacijske vještine i vještine upravljanja projektima, izgrađivati sposobnosti vođenja, usavršavati poslovnu komunikaciju i učinkovito upravljanje vremenom te stjecati još mnoštvo vještina nužnih za razvoj uspješne karijere.

„U Coca-Coli smo uvijek vjerovali da je ulaganje u ljude najbolje ulaganje i zato smo već 50 godina među najpoželjnijim poslodavcima u Hrvatskoj. Ovo je treći projekt Coca-Cole HBC Hrvatska usmjeren prema mladim ljudima i njihovu obrazovanju. Uz besplatni obrazovni program za mlade nezaposlene osobe Coca-Colina podrška mladima i projekt Stanica 50 u okviru kojega tvrtka uređuje tri studentska središta (eng. hub) unutar tri javna sveučilišta, program ljetne prakse Coke Summership izravno odgovara na potrebe mladih i daje vrlo konkretan doprinos njihovu osnaživanju i povećanju konkurentnosti na tržištu rada“, istaknula je Nela Bučević, direktorica Odjela za ljudske potencijale za Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu i Sloveniju.

Prijave su moguće do 30. svibnja 2018. putem e-adrese studentska.praksa.hr@cchellenic.com.

O programu Coke Summership:

https://hr.coca-colahellenic.com/hr/poslovi/coke-summership/

Izvor: x-ica