Coca-Colina podrška mladima- prijave u tijeku

Nakon iznimno uspješne prve godine provedbe programa i odličnih povratnih reakcija polaznika, tvrtka Coca-Cola HBC Hrvatska odlučila je nastaviti njegovu provedbu. Program je namijenjen mladima od 18 do 30 godina s naglaskom na nezaposlene osobe izvan sustava obrazovanja i osposobljavanja te ranjive skupine mladih.

Projekt će putem trodnevnih radionica i mrežne edukacijske platforme omogućiti učenje vještina nužnih za zapošljavanje i bolje pozicioniranje na tržištu rada.

Uspješni menadžeri iz Coca-Cole i drugih tvrtki i organizacija u Hrvatskoj tijekom programa će s polaznicima dijeliti svoja profesionalna iskustva i pružati praktične savjete i potporu kako bi im što bolje približili što ih čeka u poslovnome svijetu.

Prijave za radionice u okviru programa Coca-Coline podrške mladima su u tijeku! Sve što trebaš napraviti je popuniti mrežni obrazac nužan za prijavu za radionice koji možeš pronaći ovdje.

Prijave će trajati do popunjenja ograničenoga broja mjesta po gradovima održavanja stoga poižuri :-) Na službenoj mrežnoj stranici se nalazi i raspored održavanja radionica u svih dvanaest gradova.