“Coca-Colina podrška mladima” U Gradskoj knjižnici Vukovar

Coca-Cola te poziva na program „Coca-Colina podrška mladima“ koji će se održati u Gradskoj knjižnici Vukovar – Odjel za mlade „Spajalica“ od 24. do 26. listopada 2018. godine.

O PROGRAMU #CCPM
Projekt tvrtke Coca-Cola HBC Hrvatska namijenjen je mladim nezaposlenim osobama motiviranima da nauče kako da se bolje istaknu na tržištu rada. Projekt će putem trodnevnih radionica i mrežne obrazovne platforme omogućiti učenje vještina nužnih za zapošljavanje i bolje pozicioniranje na tržištu rada.

CILJEVI?
Program je osmišljen da povoljno utječe na živote i dobrobit prijavljenih sudionika te osnaži mlade ljude u pronalaženju posla. Pružanjem temeljnih životnih i poslovnih vještina, razvijanjem samopouzdanja te stvaranjem dugotrajnih mreža program želi doprinijeti suzbijanju problema nezaposlenosti mladih u Hrvatskoj.

KOME JE NAMIJENJEN?
Program je namijenjen mladima od 18 do 30 godina s naglaskom na nezaposlene osobe izvan sustava obrazovanja i osposobljavanja te ranjive skupine mladih. Uz osnaživanje on će im omogućiti da steknu sposobnosti koje će im pomoći da brže i lakše dođu do zaposlenja na današnjemu tržištu rada.

Prijavi se na https://prijava.cocacolinapodrskamladima.hr/

Izvor: Gradska knjižnica Vukovar