Coca-Colina podrška mladima

Coca-Colina podrška mladima  je jedinstven edukativan program kojim od 2017. godine Coca-Cola HBC Hrvatska pomaže u smanjenju nezaposlenosti mladih ljudi u Hrvatskoj.

NOVO IZDANJE PROJEKTA

Coca-Colina podrška mladima nastavlja se tijekom 2021. godine, i to u potpuno digitalnom izdanju. Pristup vrijednoj riznici znanja dostupan je besplatno, i to u samo nekoliko klikova, što ti omogućava stjecanje važnih vještina, a i dalje ti ostavlja dovoljno slobodnog vremena. Program se sastoji od dvaju tečajeva i osam webinara koji će ti pomoći u lakšem i bržem pronalasku posla.

KOME JE NAMIJENJEN?

Program je namijenjen mladim osobama od 18 do 30 godina, osobito onima koji su trenutno nezaposleni i ne pohađaju dodatne edukacije, ali otvoren je i za sve studentice i studente koji žele steći vrijedna znanja.

JEDNOSTAVNA PRIJAVA

Prvi tečaj „Ja i drugi“ dostupan je od 10. lipnja 2021. godine na platformi Leap Academy. Možeš mu pristupiti gdje i kada to želiš, i to u dva jednostavna koraka. Najprije je potrebno izvršiti registraciju na stranici Leap Academy i potom se prijaviti na tečaj.

Tečaj se sastoji od četiriju modula na kojima ćeš otkriti više o umrežavanju, kako sastaviti upečatljiv životopis, ali i o vrstama komunikacije i tehnikama aktivnog slušanja, kao i važnosti osobnog razvoja. Sve to, ali i mnogo više, začinit će i predavačice svojim savjetima i vlastitim iskustvima.

Više informacija o programu pronađi OVDJE.