Dvoje studenata pokrenuli odličnu web stranicu: SveAkcije

Jan Berger i Sunčica Moslavac osmislili su projekt SveAkcije, web portal koji na jednom mjestu donosi sve akcijske ponude špeceraja iz svih shopping centara i trgovina.

Početkom rujna ove godine nedavno diplomirani FER-ovac i studentica zagrebačkog PMF-a predstavili su svoj projekt kojim će uvelike pomoći svima koji žele kupovati pametno i na sniženjima.

Jan je novopečeni programer s diplomom zagrebačkog FER-a, a Sunčica je studentica biologije na PMF-u. S obzirom na njihove studije, podjela poslova na projektu dogodila se “sama od sebe”: Jan je zadužen za programiranje, a Sunčica za unošenje akcija u sustav i promoviranje stranice na društvenim mrežama. Janov otac Zdravko bivši je student varaždinskog FOI-ja koji također pomaže u održavanju projekta, posebice unošenjem aktualnih akcija u sustav kako bi pregled bio najpotpuniji mogući.

fffff

Letci su neekološki, stvaraju nered i zauzimaju prostor

“Cijela je ideja krenula iz razmišljanja o tome kako ispuniti slobodno vrijeme, ali i pokrenuti neki posao”, kaže nam Sunčica. “Nakon par dana razmišljanja i nekoliko proanaliziranih ideja, zaključili smo da su SveAkcije naš budući projekt.”

Razlozi su bili mnogostruki, ali jedan se posebno isticao i kod Sunčice i kod Jana: želja da budu okruženi sa što manje nepraktičnih i neekoloških letaka.

Posjetite SveAkcije i potražite sve akcije i sniženja i time ne samo da ćete uštedjeti, nego ćete i podržati projekte i ideje studenata, ali i brinuti se o okolišu!

 

Izvor: mojfaks.com