„Fitness u doba Kremenka“.

PRONI Centar za socijalno podučavanje u sklopu projekta Info centra za mlade Vukovar organizirao je Informativku pod nazivom „Fitness u doba Kremenka“.

Informativka je održana u subotu, 21. listopada 2017. godine od 10:00 do 13:00 sati u Gradskoj knjižnici Vukovar – odjelu za mlade „Spajalica“ u sklopu programske teme zdravlja i zdravstvene zaštite iz usvojenog Programa za mlade grada Vukovara.

Informativku – radionicu je proveo licencirani tim mladih ljudi iz Slavonskoga Broda koji su početkom 2016. godine otvorili svoj Fitness Centar FLOW, te ljubav prema pokretu, vježbanju i pravilnoj prehrani ostvaruju i kroz posao kojim se bave. Tom prilikom su mlade od 15 do 30 godina upoznali s tehnikama disanja, masažom stopala, vježbanjem i pravilnom prehranom.

Ciljevi radionice bile su osvijestiti i informirati mlade o važnosti kretanja i pravilnog disanja, proširiti fitness u svakodnevnici, informirati o balansiranoj/uravnoteženoj prehrani te kroz kretanje i disanje smanjiti stres.

Ova aktivnost financirana je sredstvima Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku i Grada Vukovara.