Fotkom ili videom s Erasmusa do električnog romobila

Erasmus studentska mreža Hrvatska (ESN Hrvatska) u suradnji s Agencijom za mobilnost i programe EU organizira nagradni foto/video natječaj #GreenErasmusMoments, čiji je cilj promidžba zelenog prioriteta programa Erasmus+ u okviru studentske mobilnosti. Tri najbolja foto i/ili video studentska ostvarenja bit će nagrađena vrijednim nagradama.

Tema natječaja je „zeleni Erasmus+“ budući da je to jedan od četiri glavna prioriteta programa Erasmus+ za razdoblje od 2021. do 2027., stoga u obzir dolaze fotografije ili videa koji dočaravaju situacije “zelenih” aktivnosti i navika tijekom mobilnosti. Natječaj je otvoren do 31. svibnja 2022. godine.

Autor(ica) prvoplasiranog uratka osvaja električni romobil, drugoplasirani dobiva poklon-bon od 1000 kuna iskoristiv u prodajnim mjestima trgovine Iglu Šport, a trećeplasirani autor(ica) dobiva poklon paket promotivnih materijala Agencije za mobilnost i programe Europske unije.

Sudionici natječaja trebaju na nekom od svojih privatnih profila na društvenim mrežama – Facebook, Instagram i TikTok – do 31. svibnja 2022. do 23:59 objaviti fotografiju ili video iz razdoblja mobilnosti u okviru programa Erasmus+ studija ili stručne prakse. Fotografija/video mora biti javno podijeljen/a, a uz nju/njega navedeni država, mjesto ili grad i datum nastanka fotografije, odnosno videa uz oznake #FotoVideoNatječaj, #GreenErasmusMoments i #ESNcroatia te je potrebno označiti Erasmus studentsku mrežu Hrvatska (Facebook: “Erasmus Student Network Croatia”; Instagram i TikTok: “@esncroatia”) i Agenciju za mobilnost i programe Europske unije (Facebook: “@AgencijaZaMobilnostIProgrameEU”; Instagram: “@ampeu.hr”).

Fotografije i/ili videa ocjenjivat će stručno povjerenstvo prema njihovoj kreativnosti i originalnosti, povezanosti s temom natječaja i kvaliteti sadržaja.

Uvjete sudjelovanja doznajte u Pravilima nagradnog foto/video natječaja.

Izvor: informiraj.me