Info točke: Dani otvorenih vrata u PRONI Centru

U okviru 17. Tjedna cjeloživotnog učenja koji se održava u razdoblju od 17. do 23. travnja 2023.  u PRONI Centru organiziramo Dane otvorenih vrata, u petak, 21.4. u vremenu od 10 do 15 sati.

Osim što ćemo se upoznati i razmijeniti informacije o vašim interesima i našem radu, rado bismo voljeli u naš tim uključiti volontere.

Ovom prilikom najavljujemo i mogućnost učenja turskog jezika koji će vam omogućiti strane volonterke – Beyza i Emine iz Turske koje volontiraju u PRONI Centru u okviru programa Europske snage solidarnosti. 

Informacije o spomenutim aktivnostima za mlade koje nudi PRONI Centar dostupne su na info točkama postavljene u obrazovnim ustanovama na području grada Vukovara.

p.s. Ukoliko niste u mogućnosti doći u petak, 21.4. slobodno nas posjetite bilo koji drugi dan. Naša vrata su otvorena za mlade i osobe koje rade s mladima.

 

 

Aktivnost Dani otvorenih vrata u PRONI Centru organizira se u okviru 17. Tjedna cjeloživotnog učenja koji se održava u razdoblju od 17. do 23. travnja 2023.

Osim dolaska u PRONI Centar, možete posjetiti i druge lokacije koje nude pregršt novih stvari za učiti i informirati se.