Info točke

Novi mjesec i nove teme na Info točkama. Ovaj put imamo različite teme -Valentinovo i  predstavljanje rezultata projekta “U čem’ je problem?”

U  školama smo povodom Valentinova u suradnji s GKVU Odjelom za mlade Spajalica obradili i prikazali ljubavne parove u knjigama. Koji su to ljubavni parovi? Iz kojih priča nam dolaze pogledajte na info točkama u školama ili posjetite  izložbu pod nazivom „Knjige koje mirišu na ljubav“ u Gradskoj knjižnici Vukovar – Odjel za mlade „Spajalica“. Kroz izložbu plakata i knjiga prikazano je 10 ljubavnih parova iz popularne literature za mlade. Pozivamo vas da posjetite izložbu te otkrijete koji su to parovi te  pročitate knjige koje su  vam isto tako dostupne u Spajalici. Izložba je otvorena do kraja veljače.

Dok na našoj Info točki u Spajalici predstavljamo  rezultate projekta “U čem’ je problem?”. Pogledajte rezultate  projekta, objedinjene u dokumentu „Analiza prioriteta za razvoj politika za mlade u Sisačko – moslavačkoj, Vukovarsko – srijemskoj  i Osječko – baranjskoj županiji“.  Vaš primjerak Analize vas čeka u Spajalici na našoj Info točki.

Svoj primjerak Analize možete potražiti i u Info centru za mlade Vukovar kao i u CISOK-u.  Analiza će poslužiti izradi županijskih programa za mlade te ostalim strateškim dokumentima u području mladih u uključenim županijama.

Dokument u pdf formatu možete pogledati ovdje.