Informiramo mlade na području grada Vukovara i okolice već 11 godina

Na današnji dan prije 11. godina Info centar za mlade Vukovar službeno je otvorio svoja vrata mladima. Na taj način PRONI Centar svoju uslugu informiranja i savjetovanja mladih u Vukovaru  učino je dostupnu svakodnevno kako online tako i u fizičkom prostoru.  A znaš li uopće što su to Info centri za mlade? Što je to informacija za mlade ili pak Info točka? Tko su djelatnici koji se bave infomiranjem? Više o ovome saznaj ovdje.

Želiš li nam dati neki prijedlog kako unaprijediti informiranje mladi ili pak poslati nam neku temu o kojoj želiš da više pišemo slobodno nam se javi. Možeš u naš Facebook inbox ili putem ovog obrazca.

E sad, s obzirom da smo prošle godine slavili okruglih 10 godina, i pri tome imali niz aktivnosti  s kojima smo obilježavali na djelovanje u zajednici, ove godine smo se odlučili za nekoliko manjih aktivnosti kojima smo obilježili naš dan.

Jedna od njih je sastanak Savjetodavnog odobor na kojem smo razgovarali o temama i aktivnostima kojima se bave članovi, svaki iz svog djelokruga rada, zadnjih mjeseci te najavama nadolazećih aktivnosti. Voditeljica ICM-a ukratko ih je informirala o planiranim aktivnostima za ovu godinu, te mogućim zajedničkim akcijama. Nakon toga, članovima je predstavljen novi programa “Prevenko” koji PRONI Centar za socijalno podučavanje provodi na području Vukovarsko srijemske županije. Cilj programa je doprinijeti suzbijanju i sprječavanju pojave ovisnosti među djecom i mladima te eksperimentiranje sa sredstvima ovisnosti na području Vukovarsko-srijemske županije. Jedna od aktivnosti na programu je i Istraživanje među mladim na temu navika mladih i načina provođenja slobodnog vremena , a članovi odbora dali svoj doprinos kreiranju upitnika za mlade.

 

Na našim stranicama još uvijek traje darivanje povdom našeg rođoša, te ukoliko želiš zaigrati kviz na temu ICM i pritom osvojiti neke nagrade – zaigraj brzo ovdje.

Pozivamo vas da zapratite naš Facebook i Instagram profili te na vrijeme budete informirani o mogućnostim ai aktivnostima u kojima možete sudjelovati. Nemoj poslije da niste znali 😉