Istraživanje o navikama i potrebama mladih

PRONI Centar za socijalno podučavanje u suradnji s partnerima i suradnicima provodi trogodišnji program „Prevenko“ koji za cilj ima doprinijeti suzbijanju i sprječavanju pojave ovisnosti među djecom i mladima te eksperimentiranje sa sredstvima ovisnosti na području Vukovarsko-srijemske županije.

Kako bi uspjeli u toj namjeri, prvodimo Istraživanje o navikama i potrebama mladih s navedenim ciljanim skupinama, stoga su nam tvoja iskrena mišljenja i povratne informacije vrlo značajne.

Ovo istraživanje obuhvatit će najmanje 400 mladih, u dobi od 15 do 30 godina te je u potpunosti anonimno i u skladu s Uredbom o zaštiti i obradi podataka.

Ukoliko spadaš u ciljanu skupinu (imaš od 15 do 30 godina, živiš na području grada Vukovara), klikni na ovaj link, te odvoji 5 minuta svog vremena kako bi dao/dala svoj doprinos kreiranju programa prevencije na području grada Vukovara.

Zahvaljujemo unaprijed na doprinosu. Ukoliko imaš dodatnih pitanja ili komentara vezanih uz Istraživanje ili program Prevenko slobodno nam se javi u PRONI Centar Vukovar.

Istraživanje traje o 15.3.2020.