Kompanija Nestlé organizira besplatni trotjedni online program edukacije iz različitih područja poslovanja

Nestlé Summer’s Cool, međunarodni edukativni program za studente i diplomce, ove se godine u Hrvatskoj odvija po drugi put. U okviru programa, mladi će potpuno besplatno imati priliku tijekom tri tjedna učiti od stručnjaka iz područja prodaje, nabave, marketinga, e-poslovanja te komunikacija. Posebnu vrijednost edukaciji daje i prilika mladima da kroz praksu primijene naučeno u formalnom obrazovanju.

Praksa je plaćena i studenti će dobiti certifikat prilikom uspješnog završavanja programa. Radionice na engleskom jeziku će se održavati online, od ponedjeljka do petka, po 6 sati dnevno, od 5. do 23. srpnja 2021. godine. Svi studenti koji žele proširiti znanje stečeno na fakultetu, mogu se prijaviti na službenoj stranici. Važan aspekt ove zanimljive prakse je i multikulturalno iskustvo studenata, koje će doživjeti radeći uz studente iz raznih zemalja.

Iskusni profesionalci s različitih područja poslovanja Nestlé JI tržišta, studentima će ovog ljeta ponuditi priliku da upoznaju tajne ključnih poslovnih područja te da nauče vještine vođenja, samosvijesti, komunikacije, fleksibilnosti, emocionalne inteligencije i kritičkog razmišljanja. Sudionici će raditi na studiji slučaja i sudjelovati u radionicama, a cijelo će im vrijeme biti dostupna pomoć, kao i mentorstvo njihovih voditelja. Broj praktikanata je ograničen na 60 za svih 5 lokacija: Zagreb, Sarajevo, Beograd Sofija i Bukurešt. Svaka prijava će se detaljno pregledati, a zatim će se provoditi selektivni intervjui. Rok za prijavu je 23.06.2021. godine.

Izvor: nestle.hr