Konferencija “Proaktivac, ne reaktivac”

Svjetski savez mladih Hrvatska organizira konferenciju na temu poduzetništva „Proaktivac, ne reaktivac“ koja će se održati u online obliku  od 4. do 6.studenoga 2020. godine.

Svjetski savez mladih Hrvatska organizacija je koja okuplja više od 150 mladih u dobi od 18 do 30 godina. U posljednjih nekoliko godina intenzivno se bave pitanjima koja su od važnosti za mlade u Hrvatskoj poput obrazovanja te problema nezaposlenosti i iseljavanja mladih, te djeluju u tri grada (Zagreb, Osijek i Split) od 2013. godine.

Online Konferencija će se moći pratiti besplatno putem Facebook stranice @World Youth Alliance Hrvatska i putem Youtube kanala @Svjetski savez mladih Hrvatska.

U ovim trenucima zbog poremećene dinamike svakodnevnice uzrokovane pandemijom COVID-19, među mladima vlada atmosfera neizvjesnosti i straha od budućnosti.

Nakon održanog online okruglog stola o kreativnom poduzetništvu (dostupno na poveznici), nastavljaju sa sličnom temom iz drugoga kuta želeći potaknuti mlade na proaktivan stav pričama o dobroj poduzetničkoj praksi u kriznim vremenima.

Program:

Srijeda, 4. studenoga 2020.

18:00 – 21:00 sat – Tema predavanja: KRazdoblje nezaposlenosti – prilika, a ne prokletstvo

Tema radionice: Kako razviti poslovnu ideju? (Ili kako uopće osmisliti ideju?)

Četvrtak, 5. studenoga 2020.

18:00 – 21:00 sat – Tema predavanja: Kako pokrenuti vlastiti posao?

Tema panel-rasprave: Mogućnosti (samo)zapošljavanja za mlade

Petak, 6. studenoga 2020.

18:00 – 21:00 sat – Tema predavanja: Brendiranje na tržištu

Tema radionice: Digitalni marketing

Konferencija je namijenjena svima onima koji vole otkrivati nove stvari, učiti i osmišljavati, pronalaziti nove puteve i raditi na sebi.

Prijavi se za  sudjelovanje putem online prijavnice.

Izvor: Svjetski savez mladih Hrvatska