LUMEN Week: Otvorenje najvećeg studentskog natjecanja

U novoj godini eSTUDENT donosi ti najveće studentsko natjecanje koje objedinjuje široki raspon  atraktivnih područja – LUMEN.  Predstavljanje partnera održat će se tijekom LUMEN Weeka na panel raspravama od 12. do 15. siječnja 2021. godine. Paneli će se održavati putem Zoom platforme, a gledatelji će se moći prijaviti putem forme. Također, panel rasprave prenosit će se uživo putem službenih LUMEN Facebook stranica: Business, Data Science, Development i Engineering.

Kako bi studenti postigli svoj puni potencijal, tijekom natjecanja održavat će se razne zajedničke  radionice i predavanja te pojedinačne konzultacije s mentorima. Osim novih poznanstva i korisnog iskustva, studenti mogu osvojiti i novčane nagrade. Kroz rješavanje slučajeva postaju kvalitetniji i kompetentniji kandidati budućim poslodavcima te im se otvara mogućnost za razne nenovčane prilike poput prakse i pripravništva. Predajom rješenja studenti dobivaju certifikat kao potvrdu sudjelovanja na natjecanju, a finalisti potvrdu o prolasku u finale.

Prijave za LUMEN Development i LUMEN Engineering kreću od sljedećeg tjedna 12. i 13. siječnja , a LUMEN Data Science i LUMEN Business u ožujku 2021.

Prijavi se te poslušaj što vodeća poduzeća imaju za reći o aktualnim temama svakog područja iz prve ruke. Pridruži se u ovogodišnjoj LUMEN avanturi!

Za više informacija prati internetsku stranicu i službenu LUMEN Facebook stranicu.