Mini poduzetnička akademija u Vukovaru

Mini poduzetnička akademija je serija edukacija u organizaciji VURE razvijena kroz projekt COMMON. Namijenjena je nezaposlenim osobama, zaposlenim osobama s manje poslovnog iskustva i svim osobama koje žele razvijati svoja poslovna znanja.

Program se sastoji od 3 ciklusa:
-Razvoj osobnih vještina (2.11. do 5.11.2020.)
-Razvoj poslovnih vještina, (23.11. do 26.11.2020.)
-Karijerno savjetovanje (od 7.12.2020.)

Razvoj osobnih i poslovnih vještina provodi se kroz jednodnevne radionice u trajanju 4 sata, a karijerno savjetovanje se provodi se kroz 1 grupno savjetovanje i 10 sati individualnog savjetovanja sa svakim polaznikom.
Broj polaznika je ograničen na 15 osoba. Prijavni obrazac nalazi se ovdje.

O PROJEKTU COMMON:
Cilj projekta je utjecanje na smanjenje problema emigracije i gubitka radne snage u regiji kroz rješavanje uočenog problema nedostatnih vještina i specifičnih znanja radnika. Projekt se temelji na suradnji dionika na tržištu rada, odnosno poslovnih subjekata, pružatelja edukacijskih usluga te radnika (i zaposlenih i nezaposlenih osoba) te njihove međusobne koordinacije u razvoju znanja i vještina radnika prema stvarnim potrebama tržišta rada.
Nositelj projekta je VURA – Razvojna agencija Vukovar d.o.o. za promicanje razvoja, a partneri projekta su učilište Studium iz Vukovara te Pokrajinski sekreterijat za regionalni razvoj, međuregionalnu saradnju i lokalnu samoupravu iz Novog Sada.

Projekt je sufinanciran iz INTERREG IPA Programa prekogranične suradnje Hrvatska – Srbija za razdoblje 2014. – 2020. godine.