Nova Eurodesk stranica

Eurodesk je redizajnirao svoju web stranicu, eurodesk.eu, kako bi što učinkovitije mogao provoditi usluge informiranja mladih. Eurodesk pruža informacije o europskim mogućnostima za mlade, programima mobilnosti, natječajima, mogućnostima za aktivno uključivanje mladih u društvu te o drugim temama koje mladima mogu biti korisne i zanimljive.

 

Internetska prisutnost pružatelja informacija za mlade mora se temeljiti na stalnoj obnovi i promjeni, prilagođavajući se potrebama mlade generacije i onima koji s njima rade. Stoga je Eurodesk u posljednjih nekoliko mjeseci odlučio obnoviti svoju stranicu i internetske alate. Novi eurodesk.eu informativno je središte koje izravno i na intuitivan način pruža važne informacije i međunarodne mogućnosti kako za mlade, tako i za osobe koje rade s mladima. To je ujedno i baza znanja Eurodeskove mreže od preko 1000 osoba koje rade s mladim osobama. S novom internetskom stranicom, Eurodesk donosi preglednost brojnim projektima koji se provode na lokalnoj, nacionalnoj te europskoj razini s ciljem informiranja mladih o načinima kako iskusiti svijet.

 

Posjetite novu internetsku stranicu eurodesk.eu i pregledajte popis međunarodnih mogućnosti za mlade te interaktivnu mapu Eurodeskovih kontaktnih točaka/multiplikatora u 34 zemlje, među kojima je i Hrvatska.

 

Eurodesk nacionalni centar u Hrvatskoj djeluje pri Agenciji za mobilnost i programe Europske unije, uz raširenu nacionalnu mrežu multiplikatora.

 

Dio europske web stranice posvećen Hrvatskoj: https://profiles.eurodesk.eu/?country=HR

Više o Eurodesku u Hrvatskoj možete pročitati na: http://www.mobilnost.hr/hr/sadrzaj/sudjelovanje/mladi/eurodesk/

 

Izvor: mobilnost.hr