Nove mogućnosti informiranja o vaučerima

Hrvatski zavod za zapošljavanje i dalje informira o aktualnim vaučerima!

Pozivaju sve zaposlene i nezaposlene osobe na webinar o vaučerima za obrazovanje koji nude mogućnost besplatnog sufinanciranja programa obrazovanja za stjecanje zelenih i digitalnih znanja i vještina.
Vaučer sustav nudi mogućnost stjecanja mikrokvalifikacija i djelomičnih kvalifikacija za vještine koje su tražene na tržištu rada i koje izravno mogu unaprijediti Vašu zapošljivost i produktivnost na tržištu rada.

Termini za ONLINE informiranje o vaučerima: 

  • svaki drugi četvrtak u 9:00 sati održava se webinar (online radionica) o vaučerima za sve zainteresirane osobe. Ovaj tjedan slijedi webinar 14. srpnja te potom 28. srpnja.

Osim navedenog, održavaju se i radionice UŽIVO i uskoro slijede dva termina. 

  • 12.07.2022. godine
  • 23.08.2022. godine

*Datume narednih radionica uživo određuju proizvoljno za svaki mjesec.

  • Webinari se redovno održavaju u organizaciji Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, Područni ured Vukovar, V. Nazora 12, Vukovar.
    Prijavu možete izvršiti putem e-maila: cisok-vukovar@hzz.hr.

Iskoristi svoju priliku za obrazovanje i stekni dodatnu/novu kvalifikaciju.

 

Također, HZZ poziva sve zainteresirane poslodavce na webinar o mogućnosti korištenja potpora za zapošljavanje i pripravništvo za ZELENE i DIGITALNE vještine koje nude mogućnost ostvarivanja većih financijskih sredstava u odnosu na redovne potpore.
Poslodavci, ojačajte svoju konkurentnost ulaganjem u zelenu i digitalnu transformaciju tržišta rada koristeći zelene i digitalne potpore, poručuju iz HZZ-a.

Izvor: hzz.hr