Okreni novu stranicu – #informirajse

Jesen i nove školske/studentske obveze polako kucaju na vrata, ali to nije razlog da se ne odlučiš volontirati, aktivirati u zajednici, putovati, sudjelovati u aktivnostima mobilnosti te stjecati nova životna i studentska iskustva.

Želimo te potaknuti da okreneš novu stranicu – onu koja će te motivirati i u okviru koje ćeš imati podršku.

Zato smo sretni što s tobom želimo podijeliti priče mladih – Lejle, Marka i Mirele, koji su upravo to uradili – okrenuli novu stranicu ka iskustvima, prijateljstvu, volontiranju, mobilnosti, putovanjima… i žele još!

 

 

Kao što smo ranije najavili, na info točkama Info centra za mlade Vukovar u srednjim školama na području grada Vukovara te na Veleučilištu Lavoslav Ružička i studentskom domu Leopold dočekat će te cjelokupne priče mladih sudionika u okviru projekata PRONI Centra (razmjena mladih i timsko volontiranje) u kojima je omogućeno sudjelovanje mladih iz Hrvatske i zemalja EU. Tvoj primjerak priče te čeka #INformirajse

Uz omiljeni napitak pročitaj priče mladih (gore navedeno) satkane od želje i volje, ali i straha kojeg su pobijedili i sebe još bolje upoznali.

 

 

Ukoliko ti priče nisu dostupne na navedenim lokacijama obrazovnih ustanova slobodno nas posjeti na adresi 204. vukovarske brigade 47., Vukovar, od 9 do 15 sati gdje ćeš moći dobiti svoj primjerak priče mladih, ali možemo zajedno započeti i tvoju priču mobilnosti, zašto ne?! 🙃😉

PRONI Centar u okviru svojih programa Info centar za mlade Vukovar/Osijek i Volonterski centar Vukovar pruža podršku mladima te besplatno savjetovanje i provjerene informacije o prilikama za volontiranje, putovanja, stažiranja, studiranja i razmjena te brojnim drugim prilikama.