Online tečajevi za buduće roditelje

Nakon velikog interesa i uspjeha prva četiri besplatna e-tečaja “Pripreme za porod”, kojeg je pohađalo čak 4.000 trudnica iz svih dijelova Hrvatske, udruga Roda je uz podršku Ureda UNICEF-a za Hrvatsku i donaciju građanki pokrenula novu platformu za e-učenje namijenjenu budućim roditeljima – “UČITE S NAMA O RODITELJSTVU”.

Platforma sadrži besplatne e-tečajeve koji kroz zanimljive tekstove, kratke video materijale, edukativne grafike te interaktivne i edukativne igre, vode buduće roditelje kroz iskustvo poroda, babinja i dojenja.

Kako se trudnički tečajevi koje su roditelji inače pohađali u domovima zdravlja ili rodilištima trenutačno uglavnom ne održavaju,  iz RODE pozivaju buduće roditelje da se uključe u online tečajeve kako bi se na kvalitetan način pripremili za sve što ih očekuje tijekom trudnoće, poroda i prvih dana njihova roditeljstva.

E-tečaj “Pripreme za porod” bit će dostupan sedam dana – do ponedjeljka, 12. listopada 2020. godine, a sljedeći ciklus je planiran krajem studenog ove godine.

Više o tečaju, kao i informacije o tome kako se prijaviti možete pronaći na platformi za e-učenje udruge Roda.

Izvor: Udruga Roda