Online tribina: A kako je tebi?

Mladi! Kako je pandemija utjecala na vas? Kako ste se nosili s ovako velikom promjenom u životu? Pridužite se na online tribini  kojom  se želi osvijestiti vaše potrebe, pitanja i želje u doba pandemije i velikih životnih izazova.
Uz starije koji su najviše pogođeni posljedicama na fizičko zdravlje, mladi su u najvećem riziku od dugoročnih negativnih posljedica pandemije. Istraživanja pokazuju da je pandemija dovela do najviše promjena upravo u njihovom mentalnom zdravlju i da će mladi biti najviše pogođena skupina ekonomskim i gospodarskim promjenama koje će biti rezultat krize uzrokovane pandemijom.
Na ovoj tribini pokušat će se  potaknuti dijalog između stručnjaka/kinja iz područja psihologije i mladih te Stožera o najboljem pristupu te promidžbi što normalnijeg života, uz odgovorno ponašanje. Unutar tribine rezervirano je i vrijeme za pitanja mladih tako da se svatko može uključiti i ponuditi svoju perspektivu. Dođite u što većem broju kako bismo se što bolje upoznali s vašim problemima i željama!
 
Gostuju:
– prof. Sena Puhovski (Zagrebačko psihološko društvo) – klinička psihologinja i psihoterapeut
– doc. dr. sc. Miranda Novak (Edukacijsko-rehabilitacijski fakultet) – psihologinja i docentica na Edukacijsko-rehabilitacijskom fakultetu
– dr. sc. Marko Kovačić (Institut za društvena istraživanja ) – stručnjak za politike za mlade
– Marija Jelovečki – maturantica Srednje ekonomske škole u Zagrebu
– Predstavnik/ica Stožera civilne zaštite (čekamo potvrdu)
 
Moderira:
– Ivona Eterović – mag. psihologije i dio operativnog tima Mreže mladih Hrvatske
U tribinu moći ćete se izravno uključiti putem poveznice na Zoomu (https://zoom.us/j/91623076021) ili, ako ste više introvertni, pratiti uživo preko Facebook Livea na stranici Mreže mladih Hrvatske. Za sudjelovanje nisu potrebne prijave.