Otvoren natječaj za organizaciju proslave Dana Europe u Hrvatskoj

Okupi tim, prijavi svoju ideju do 12. veljače 2022. i osvoji priliku da idejno i kreativno sudjeluješ u osmišljavanju i organizaciji proslave Dana Europe 9. svibnja.

Predstavništvo Europske komisije u Hrvatskoj poziva sve mlade osobe između 16 i 27 godina da se prijave na natječaj za organizaciju proslave Dana Europe u Hrvatskoj.

Svi koji se prijave trebaju dostaviti svoj idejni i kreativni prijedlog u obliku prezentacije koji će sadržavati prijedlog jedne ili više aktivnosti kojima će se proslaviti Dan Europe.

Prijedlozi moraju biti povezani s temama i politikama Europske komisije te biti najučinkovitiji za komunikaciju prema mladima, kao što je istaknuto u Strategiji EU-a za mlade. Osim toga, predložene aktivnosti trebaju obuhvaćati pitanja koja najviše zaokupljaju mlade, u skladu s prioritetima istaknutima u Ciljevima za mlade, kao što su ravnopravnost i uključivost, održivost, mentalno zdravlje i dobrobit te kvalitetno zapošljavanje.

Svoje prijedloge aktivnosti za proslavu Dana Europe svi zainteresirani mogu poslati u obliku prezentacije najkasnije do 12. veljače do 12 sati na adresu e-pošte comm-rep-zag-events@ec.europa.eu.

Pobjednik natječaja bit će proglašen 28. veljače 2022.
Natječaj se provodi u sklopu 𝑬𝒖𝒓𝒐𝒑𝒔𝒌𝒆 𝒈𝒐𝒅𝒊𝒏𝒆 𝒎𝒍𝒂𝒅𝒊𝒉 koja ima za cilj aktivno uključiti mlade u izgradnju bolje budućnosti i zelenije, digitalnije i uključivije Europe.

Više o uvjetima natječaja pročitajte ovdje. 

 

Izvor: EK, Predstavništvo u Hrvatskoj