OVAJ PUT GLASAM natječaj

Snimi video, postani aktivist i otputuj u Prag i Strasbourg.

Dvoje najkreativnijih mladih između 18 i 30 godina predstavljat će Hrvatsku diljem Europe u idućih šest mjeseci kako bi istaknuli važnost izlaska na izbore za Europski parlament u svibnju 2019. godine.

Slanjem osobnog videozapisa o važnosti izlaska na izbore možeš osvojiti titulu predstavnika Hrvatske i putovati Europom. Uz plaćene troškove treninga u Pragu te financiranje ideja i projekata, pobjednički kreativci sastat će se sa zastupnicima Europskog parlamenta u Strasburgu.

Kako se prijaviti na videonatječaj?

Zainteresirani se prvo trebaju prijaviti slanjem kreativnog videozapisa na temu izbora i Europske unije do 9. prosinca 2018. godine putem internetskog formulara. Dvoje najkreativnijih, kroz nadolazeće mjesece pridružit će se radionicama u Pragu. Radit će na izradi sadržaja za internet stranicu i društvene medije, članke za blog, videozapise, memeove, objave na društvenim mrežama… Projekt omogućuje i uključivanje u druga događanja u Europi ili Hrvatskoj uz pokrivene troškove prijevoza, hotela i prehrane. Sve detalje i uvjete za sudjelovanje pročitajte ovdje.

Izvor: europarl.europa.eu