Potpiši peticiju za Život s manje boli

Hrvatski nacionalni osiguravatelj HZZO će u rujnu odlučivati hoće li se u Hrvatskoj konačno omogućiti osobama na Inzulinu lakši i uspješniji Život s manje boli! Pomozite im da donesu ispravnu odluku i potpišite peticiju ovdje.

Prvo će Povjerenstvo za pomagala (POMTP), a potom Upravno vijeće HZZO-a vijećati hoće li osobe na Inzulinu konačno dobiti pristup revolucionarnoj tehnologiji preko zdravstvenog osiguranja! Zahvaljujući inicijativi „Za život s manje boli“ čak dva vrhunska proizvođača će se pojaviti na dnevnom redu HZZO tijela sa svojom najboljom tehnologijom!

Svaki je glas važan! Svaki! Sakupimo preko 6.000 potpisa i pokažimo da nas ima! Pomognimo ljudima koji traže svoje pravo na zdravlje i Život s manje boli!

Ako sakupimo značajan broj potpisa, naš će glas odjeknuti uoči sjednice na kojoj će se odlučivati o unapređenju života odraslih i djece na inzulinu! Potpišite peticiju i pozovite sve koje znate da ju potpišu. Po prvi puta neka se čuje svaki glas svih ljudi dobre volje!

Usvajanjem ovih prijedloga Republika Hrvatska će se pridružiti većini zemalja Europske unije u kojima su sustavi za bezbolno, kontinuirano mjerenje glukoze pokriveni zdravstvenim osiguranjem!

 

Izvor: nainzulinu.com