Poziv dugotrajno nezaposlenim osobama na radionicu o komunikacijskim vještinama

Jeste li se kada zapitali što sve spada pod komunikacijske vještine? I ako se nazivaju vještine, mogu li se one onda naučiti, poboljšati?

Koliko nam je u današnjem svijetu koji je užurban i nema mjesta za polovične i pogrešno shvaćene poruke važno pravilno komunicirati? Koliko zapravo obraćate pažnju, ne samo na ono što kažete već i na ono što odajete govorom tijela?

Iako su neki ljudi po prirodi bolji komunikatori svi imamo predispoziciju biti odlični u komunikaciji samo je pitanje vježbe, a radionica Prezentacijsko-komunikacijsko-motivacijske vještine  idealna je prilika za to!

Radionicu organizira Udruga žena Vukovar u sklopu projekta Nova znanja – nove prilike, a namijenjena je dugotrajno nezaposlenim osobama (dugotrajno nezaposlene osobe su mladi do 29 koji su nezaposleni iznad 6 mjeseci te osobe starije od 30 koje su nezaposlene iznad 12 mjeseci) kako bi radom na razvoju mekih vještina, posebice komunikacijskih vještina, potakli da aktivnije sudjeluju na tržištu rada postali konkurentniji na tržištu rada.

Ako želite poboljšati svoje komunikacijske vještine, možete se prijaviti na radionicu (prijavnicu možete preuzeti ovdje te je popunjenu vratiti na e-mail: udruga.zena@vukovar.tcloud.hr)

Za više informacija o radionici možete kontaktirati broj telefona: 032/421-191.

Nakon popunjenja slobodnih mjesta sve prijavljene osobe dobit će obavijest o vremenu  i načinu održavanja radionice.