Poziv mladima na razmjenu u Sloveniji

Volonterski centar Osijek poziva mlade u dobi od 14 do 30 godina na razmjenu mladih koja će se održati od 7. do 18. kolovoza 2017. u Sloveniji, mjesto Pokljuka (između Bledskog i Bohinjskog jezera).

Razmjena mladih cilja na mlade ljude dobne skupine od 14 do 30 godina, odnosno mix mladih do 19 i starijih od 19. Tema je vezana uz interkulturalno učenje, a uključene su, uz Hrvatsku, još i Slovenija i Njemačka. Ideja je da u razmjeni mladih sudjeluje i nekoliko mlađih migranata.

Razmjena mladih zamišljena je kao interaktivni događaj, obogaćen brojnim sadržajima, kreativnim radionicama i društvenim igrama. Svi sudionici bit će smješteni na jednom mjestu, u izviđačkom objektu pa će tako dijeliti i obveze oko održavanja i pripreme obroka, itd.

Troškovi puta, smještaja i hrane, kao i organizirani izlet na jezero su pokriveni od strane organizatora. Prijevoz iz Osijeka osiguran je mini autobusom.

Za sudjelovanje je potrebno znanje engleskog jezika.

Više o razmjeni mladih možete pročitati u dokumentu.

Prijave su otvorene do ponedjeljka, 17.7.2017., a za prijavu i dodatna pitanja kontaktirajte Jelenu Kamenko na broj telefona 091 601 73 53 ili e-mail jelena@vcos.hr.