Poziv mladima na razmjenu u Sloveniji

Volonterski centar Osijek poziva mlade u dobi od 14 do 30 godina na razmjenu mladih koja ─çe se odr┼żati od 7. do 18. kolovoza 2017. u Sloveniji, mjesto Pokljuka (izme─Ĺu Bledskog i Bohinjskog jezera).

Razmjena mladih cilja na mlade ljude dobne skupine od 14 do 30 godina, odnosno mix mladih do 19 i starijih od 19. Tema je vezana uz interkulturalno u─Źenje, a uklju─Źene su, uz Hrvatsku, jo┼í i Slovenija i Njema─Źka. Ideja je da u razmjeni mladih sudjeluje i nekoliko mla─Ĺih migranata.

Razmjena mladih zami┼íljena je kao interaktivni doga─Ĺaj, oboga─çen brojnim sadr┼żajima, kreativnim radionicama i dru┼ítvenim igrama. Svi sudionici bit ─çe smje┼íteni na jednom mjestu, u izvi─Ĺa─Źkom objektu pa ─çe tako dijeliti i obveze oko odr┼żavanja i pripreme obroka, itd.

Troškovi puta, smještaja i hrane, kao i organizirani izlet na jezero su pokriveni od strane organizatora. Prijevoz iz Osijeka osiguran je mini autobusom.

Za sudjelovanje je potrebno znanje engleskog jezika.

Vi┼íe o razmjeni mladih mo┼żete pro─Źitati u┬ádokumentu.

Prijave su otvorene do ponedjeljka, 17.7.2017., a za prijavu i dodatna pitanja kontaktirajte Jelenu Kamenko na broj telefona 091 601 73 53 ili e-mail jelena@vcos.hr.