Poziv na timsko volontiranje u Pirovcu

PRONI Centar za socijalno podučavanje poziva te da se prijaviš na timsko volontiranje u okviru projekta Greener, accessible and viral Pirovac, koje će se provoditi u Pirovcu (na moru) u razdoblju od 5.7. do 25.7.

Timsko volontiranje namijenjeno je mladima u dobi od 18 do 30 godina motivirani da volontiraju, uče i doprinesu zajednici Pirovac, ali i da grade timski volonterski duh zajedno s mladima iz drugih zemalja EU koji će skupa boraviti 20 dana na moru u PRONI Trening centru u Pirovcu, uz plaćen smještaj, hranu, put i osiguran džeparac od 5 eura/danu.

Volonterski trotjedni događaj mladih ima za cilj pomoći u ekološkom osvještavanju zajednice, rješavanju izazova, stvaranju prostora za daljnju ekološku održivost te poboljšanje turističke perspektive Pirovca.

Volonterski tim od 20 mladih/sudionika satkan EU niti ostvarit će suradnju s djecom i mladima iz Pirovca uz podršku lokalnih ustanova samog mjesta domaćina kroz provedbu ekoloških radionica i akcija u zajednici te promocije projekta i programa Europske snage solidarnosti.

Da bi postao/la dio projekta timskog volontiranja u Pirovcu potrebno je da se registiraš na Europski portal za mlade sa osobnim podacima, pronađeš naš projekt Greener, accessible and viral Pirovac i čekiraš si prijavu na projekt uz predaju CV-a i motivacijskog pisma.

Rok za prijavu na timsko volontiranje je 10. lipnja 2022.

Ukoliko ti treba pomoć za prijavu na Europski portal za mlade budi slobodan/na javiti nam se putem emaila: vukovar@proni.hr ili nazovi: 032 450 106.

Tu smo za sva pitanja.Vidimo se! Hvala ti 🤩🤩