Poziv na volontersku akciju “Akcijom do zajedništva”

Europski dom Vukovar u suradnji s Gradom Vukovarom, tvrtkom Komunalac d.o.o. i udrugama Proni Centar za socijalno podučavanje/Info centrom za mlade Vukovar i Lions iz Vukovara organizira građansku akciju naziva “Akcijom do zajedništva” odobrenu kroz natječaj Slagalica – “Naš doprinos zajednici”.

Zahvaljujući dodijeljenim sredstvima zaklade Slagalica, ali i sredstvima naših suradnika, “zazelenit” ćemo dio žardinjera na novoj šetnici uz Dunav i time pokazati da brinemo za okoliš i grad u kojem živimo.

U akciji će sudjelovati djeca predškolskog i školskog uzrasta, mladi, udruge, ali i svi ostali zainteresirani građani i građanke.

 Za sada prijavljeni sudionici akcije su: Dječji vrtić Vukovar 1 i Dječji vrtić Vukovar 2 (predškolski uzrasti), osnovna škola Dragutina Tadijanovića, osnovna škola Nikole Andrića, Gimnazija Vukovar, Strukovna škola Vukovar, Tehnička škola Nikole Tesle Vukovar, osnovna škola Josipa Matoša Vukovar te udruga UZOSIO Golubica uz djelatnike i volontere udruge Europski dom Vukovar i djelatnike Komunalca i Lions-a iz Vukovara.

Akcija će se održati 03. listopada 2017. godine (utorak) u 10:00 sati na početnom dijelu šetnice (strana kod restorana “Mornar”).

Pozivamo sve zainteresirane da se prijave u inbox službene Facebook stranice Info centra za mlade Vukovar ili na e-mail icm-vu@proni.hr. Svi prijavljeni će dobiti detaljnije informacije o samoj volonterskoj akciji i volonterskom angažmanu.

Radujemo se radu s vama!