Preporučujemo portal “Istraži me”

Zanima vas psihologija? Interesiraju vas različiti aspekti ljudskog ponašanja? Student ste psihologije ili samo zaljubljenik u ovu znanost? Evo portala za vas! Istraži Me je psihologijski portal za sve ljubitelje psihologije na kojem psiholozi pišu za Vas o novim i zanimljivim saznanjima iz psihologije. Portal okuplja tim psihologa koji nastoje pružiti informacije, na kvalitetan i vjerodostojan način, bez iskrivljavanja ili napuhavanja činjenica. Cilj je educirati čitateljstvo  jasnim i provjerenim informacijama.

Osim novih informacija iz psihologije, portal omogućava svim posjetiteljima da sudjeluju u raznim istraživanjima iz psihologije koja će biti objavljena na stranici. Dio portala zamišljen je kao oglasna ploča za istraživanja koja provode psiholozi tijekom svog studija te mu je cilj pomoći u prikupljanju sudionika. Namijenjen je prvenstveno studentima psihologije, no dobrodošli su i svi ostali studenti pa i stariji koji trebaju pomoć pri  pronalasku  sudionika.

Tekstovi iz različitih područja psihologije

Jedna od namjera ovog portala je pružiti ljudima kvalitetne tekstove koji će biti napisani od strane psihologa na objektivan način, utemeljenim na provjerenim činjenicama i literaturi. Želimo da čitatelj na kraju pročitanog članka ima osjećaj da je pročitao nešto vrijedno i korisno. Neka psiholozi pišu o psihologiji i ponude kvalitetne informacije za razliku od portala i stranica koje većinom samo prenose djelomične informacije iz drugih izvora i time navode na krive zaključke.