Prijavi se na besplatni tečaj njemačkog ili poslovnog engleskog jezika

Udruga SplitMisli organizira tečajeve njemačkog jezika i poslovnog engleskog jezika. Održavat će se online – na platformi Zoom, a njihovo je pohađanje besplatno.

Polaznici tečaja poslovnog engleskog jezika će tijekom tečaja svladati engleski u govoru i pismu te će se osposobiti za efikasno snalaženje u papirologiji na tom jeziku, organizaciju poslovnih sastanaka i za druge poslovne segmente. Predavač je Nikola Radoš.

Prvo predavanje zakazano je za 5. listopada 2020. godine, a inače će se održavati ponedjeljkom, utorkom i četvrtkom u večernjim terminima – od 20 sati do 22 sata. Završni test planiran je za 12. siječnja 2021. godine.

Za sudjelovanje potrebno je predznanje, barem A1 razina. Budući da je broj mjesta ograničen, potrebno je i prijaviti se ispunjavanjem obrasca na poveznici, na kojoj je moguće pronaći i više informacija.

Što se tiče tečaja njemačkog jezika, polaznici će uz predavača Petra Bogića, svladati njemački u govoru i pismu. Navode da će dobiti uvod za daljnje usavršavanje jezika te da će im tečaj pomoći u snalaženju u mjestima gdje se on koristi.

Prvo predavanje također je zakazano za 5. listopada 2020. godine. Termini su ponedjeljkom, srijedom i četvrtkom u večernjim terminima, od 20 sati do 22 sata. Završni test njemačkog održat će se 11. siječnja 2021.

Prijavnica, koju je nužno ispuniti zbog ograničenog broja polaznika, kao i dodatne informacije, nalaze se na poveznici.

Izvor: informiraj.me