Prijavi se na kreativnu radionicu ukrašavanja unikatnih vrećica

5. Radionica kreativnog stvaranja projekta udruge Tko se boji sutra još? “Bakina škrinja” pod nazivom “PLATNO JE ZLATNO” održati će se u prostorijama Gradskog muzeja Vukovar, u utorak 23.03.2021. od 17 do 18 sati, gdje će puni ideja članovi Udruge, roditelji djece s teškoćama u razvoju i volonteri ukrašavati handmade Eco platnene vrećice.
Predpripreme šivanja izradila je Biljana Dejan Petrović. Koristit će se ostatci prirodne kože, komadići tkanine, cifovi, perlice i stvarati unikatne vrećice.
Recikliranjem materijala u iskoristive ukrase, odjevne predmete i asesoar štiti se priroda, educiraju pojedinci i priprema ljepša i bolja budućnost za naraštaje koji dolaze.
Finalizirani proizvodi bit će izloženi na Uskršnjem štandu udruge već u subotu 27.3. i 3.4.2021. u centru grada Vukovara gdje će biti izloženi svi dosadašnji suveniri s radionica i svi dobrotvorni prilozi bit će preusmjeni na opremanje igraonice djece i mladih s teškoćama u razvoju.
Zbog ograničenog broja sudionika i poštivanja epidemioloških mjera kapaciteti radionice su ograničeni, zato je potrebno potvrditi dolazak na 098/636-408