Prijavi se na pripreme za maturu iz fizike

Studenti istraživačkog i nastavničkog smjera Fizičkog odsjeka Prirodoslovno-matematičkog fakulteta u Zagrebu, ujedno i članovi Hrvatskog fizikalnog društva, po prvi put sudjeluju u provedbi projekta Studenti za učenike – Pripreme za maturu iz fizike.

Pripreme će se održavati u online formatu u periodu od 27. veljače do 17. travnja 2021. godine u 15 nastavnih cjelina koje su usklađene s Ispitnim katalogom za državnu maturu iz Fizike u školskoj godini 2020./2021. Unutar svake nastavne cjeline obrađuje se teorijski uvod i zatim se rješavaju zadaci. Teorijskim uvodom su obuhvaćeni svi glavni pojmovi koje bi maturanti trebali znati prilikom polaganja mature, dok su zadaci prilagođeni onima s prethodnih državnih matura. Unutar projekta će se provesti ulazni i izlazni test, pod anonimnim šiframa, koji su zamišljeni kao simulacija mature te daju uvid polaznicima o vlastitom napretku.

Svaka nastavna cjelina izvodit će se u dva termina, jutarnjem i popodnevnom, u trajanju od dva školska sata, kako bismo se prilagodili školskom rasporedu učenika.

Pripreme su za sve polaznike besplatne.

Prijaviti se možete putem .

Točan raspored predavanja i ostale informacije potražite na web stranici.