Prijavi se na radionicu izrade grafita/ murala

Grad Vukovar provodi INTERREG projekt Panona net destination management model (Panona net model upravljanja destinacijom).

Cilj projekta je povećati raznolikost i integraciju prekogranične turističke ponude aktivnog i kulturnog turizma kroz zajedničku platformu za upravljanje destinacijom i DMO poslovni model. Glavni rezultati projekta koji se trebaju ostvariti su: integrirana prekogranična karta dobrobiti, aktivne i kulturne turističke ponude, plan pozicioniranja na tržištu za Panona rute, 9 novih integriranih turističkih proizvoda, osnovana specijalizirana putnička agencija za upravljanje destinacijom te prekogranična platforma za upravljanje odredištima.

Traže se  2 voditelja, 8 polaznika i jedan ulični umjetnik koji bi krajem 8. ili početkom 9. mjeseca sudjelovali na radionicama izrade grafita/murala na Paliću u Jahting klubu u Subotici.

Ono što je bitno jest da trebaju 4 polaznika iz Vukovara i okolice koji žele više naučiti o izradi grafita, a oni mogu biti iskusni grafiteri, muralisti ili početnici.

Slika se na platnima veličine 2,5m X 2,5m u grupama polaznika (jedan iz HR i jedan iz SRB), osigurani su sprejevi/boje i materijal koji treba.

Smještaj, hrana i put su plaćeni za sve polaznike.

Nositelj projekta je Udruga za kreativni razvoj Slap, a partneri projekta su Otvoreni univerzitet Subotica d.o.o., Fond turistički klaster mikroregije Subotica – Palić, Općina Velika te Grad Vukovar.

Za više informacija možete se obratiti Siniši Mitroviću na tel: (032) 456-596 ili putem e-mail: sinisa.mitrovic@vukovar.hr