Prilike za učenje kroz volontiranje i rad

Imaš slobodno 2-3 mjeseca ili čak godinu dana,a želiš pametno iskoristiti vrijeme? Zanima te volontiranje ili rad izvan Hrvatske ili u Hrvatskoj? Prilike za to nude ti i Europske snage solidarnosti (ESS).

Više o prilikama i prijavi za volontiranje i rad u okviru ESS-a možeš saznati na našem predavanju Prilike za učenje kroz volontiranje i rad koje će se održati u petak 22.ožujka 2019. s početkom u 10:30 u Info-centru za mlade Osijek (Kralja Zvonimira 15).

Prijaviti se možeš ovdje do četvrtka 21.ožujka.

Na predavanju ćeš imati priliku čuti i općenite informacije o volontiranje (koje će prezentirati Volonterski centar Osijek) te osobno iskustvo volonterke Eline Heikamp iz Nizozemske. Eline će podjeliti svoju priču o tome kako se odlučila na volontiranje u Hrvatskoj, što joj je to donijelo te kako joj izgleda jedan dan volontiranja. Također rado će vam odgovoriti na sva dodatna pitanja.

Pogledaj i kratki promo video Europskih snaga solidarnosti.

Europske snage solidarnosti nova su inicijativa Europske unije kojom se stvaraju mogućnosti za mlade da volontiraju ili rade na projektima u svojim zemljama ili u inozemstvu koji su od koristi zajednicama i ljudima diljem Europe.

Predavanje Prilike za učenje kroz rad i volontiranje provodi PRONI Centar/Regionalni info-centar za mlade Osijek, kao Eurodesk multiplikator (kroz suradnju s Agencijom za mobilnost i programe EU).

Izvor: icm-osijek.info