Programeri zajednice – istraživanje za mlade

PRONI Centar za socijalno podučavanje u suradnji s partnerima i suradnicima provodi projekt  „Programeri zajednice“ koji za cilj ima dodatno unaprijediti položaj i kvalitetu života mladih kroz izradu novog Programa za mlade grada Vukovara za razdoblje 2021-2024, što će biti i ključan rezultat projekta.

Kako bi uspjeli u toj namjeri, prvodimo Istraživanje o navikama i potrebama mladih grada Vukovara, stoga su nam tvoja iskrena mišljenja i povratne informacije vrlo značajne.

Ovo istraživanje obuhvatit će najmanje 300 mladih, u dobi od 15 do 30 godina te je u potpunosti anonimno i u skladu s Uredbom o zaštiti i obradi podataka.

Ukoliko spadaš u ciljanu skupinu (imaš od 15 do 30 godina, živiš na području grada Vukovara), klikni na ovaj link, te odvoji 10 minuta svog vremena kako bi dao/dala svoj doprinos kreiranju Programa za mlade grada Vukovara 2021.- 2024.

Zahvaljujemo unaprijed na doprinosu. Ukoliko imaš dodatnih pitanja ili komentara vezanih uz Istraživanje ili projekt Programeri zajednice slobodno nam se javi u PRONI Centar Vukovar.

Istraživanje traje do 28.6.2020.