Putujuća Infolovka u Vukovaru

Nakon uvodne konferencije projekta Informacija za sve, koji uz financijsku podršku Europske unije kroz Erasmus+ program ima za cilj unaprijediti kvalitetu informiranja mladih, na redu su nam došle Infolovke – lokalne rasprave u gradovima Vukovarsko-srijemske županije.

Ukoliko si mlada osoba ili pak donositelj odluka s područja grada Vukovara prijavi se na Infolovku i pomozi nam kreirati Smjernice za unaprjeđenje informiranja mladih na području OBŽ i VSŽ.

 

  • Cilj Infolovki je u neformalnom i opuštenom okruženju  – u dijalogu mladih i donositelja odluka (predstavnika ustanova i udruga koje rade s mladima), donijeti preporuke za unaprjeđenje sustava informiranja mladih, posebice onih u manjim/ruralnim mjestima.

 

Druga po redu Infolovka na području VSŽ organizirat će se u Vukovaru, u četvrtak, 11. svibnja 2023., u prostoru Gradske knjižnice Vukovar – odjel za mlade Spajalica, s početkom u 12,00 sati.

Za sve sudionike osiguran je domjenak, a troškovi puta (za osobe izvan Vukovara) bit će refundirani.

Broj sudionika je ograničen te Vas molimo da nam se što prije javite s povratnom informacijom popunjavajući obrazac putem navedenog linka najkasnije do 9.5.2023.

U slučaju dodatnih informacija, slobodno nas kontaktirajte na e-mail: icm-vu@proni.hr ili na telefon 032/450-106.

Dobrodošli na Infolovku!