Radionica: “Izgradnja i razvoj mentaliteta pobjednika”

Udruga kineziologa grada Vukovara poziva te na radionicu pod nazivom “Izgradnja i razvoj mentaliteta pobjednika” u okviru EU projekta „Svi za jednog, sport za sve!“

Voditelj i predavač radionice je Goran Kežman glavni trener plivačkog kluba Dubrava iz Zagreba, trener našeg proslavljenog olimpijca Duje Draganje. Školovanje i naobrazbu je usavršio na jednom od najpoznatijih univerziteta u Americi, Berkeley gdje je radio s vrhunskim sportašima iz cijelog svijeta.

Uz naporan rad mladih sportaša neizostavna je izgradnja pobjedničkog mentaliteta. Dobra motivacija je bitan čimbenik u ostvarivanju tog cilja. Kako uspješno poticati i motivirati timove i pojednice tema je ove radionice.

Radionica se provodi kao jedna od niza aktivnosti u projektu „Svi za jednog, sport za sve!“ kojem je nositelj Udruga kineziologa grada Vukovara, a partneri su Razvojna sportska akademija AKTIV-OS, Osijek; Centar za poduzetništvo, Osijek; Osnovna škola Siniše Glavaševića, Vukovar; Osnovna škola Ivan Filipović, Osijek; Tehnička škola i prirodoslovna gimnazija Ruđera Boškovića, Osijek.

Ciljne skupine obuhvaćene ovim projektom su djeca i mladi do 29 godina starosti, a aktivnosti planirane projektom su usmjerene na organiziranje slobodnog vremena djece i mladih kroz razvoj i provođenje športskih aktivnosti kao i jačanje kapaciteta trenera, voditelja športskih aktivnosti i ostalih dionika.

Radionica će se održati 6. lipnja 2019. godine s početkom u 17:00h u prostoru Javne ustanove Sportski objekti grada Vukovara (Sportska dvorana „Borovo“),Trg Dražena Petrovića 2, Vukovar.

Zainteresirani dolazak mogu potvrditi na e-mail adresu udrugakineziologagradavukovara@gmail.com najkasnije do četvrtka, 6. 6. 2019. g.

Projekt „Svi za jednog, sport za sve” UP.02.1.1.08.0043 financiran je iz Europskog socijalnog fonda u financijskom razdoblju 2014. – 2020. u okviru Poziva za dostavu projektnih prijedloga „Uključivanje djece i mladih u riziku od socijalne isključenosti te osoba s invaliditetom i djece s teškoćama u razvoju u zajednicu kroz šport“. Cilj projekta je povećati dostupnost športskih sadržaja s ciljem uključivanja djece i mladih u riziku od socijalne isključenosti u športske aktivnosti na području Osječko-baranjske i Vukovarsko-srijemske županije. Trajanje projekta je 12 mjeseci.