Reci što misliš – ispuni upitnik!

EU te pita, EU želi čuti što je važno mladima u Europi!

Od 1. studenog 2017. do veljače 2018. diljem Europe provode se razni oblici konzultacija s mladima u sklopu 6. ciklusa strukturiranog dijaloga. Cilj ovog ciklusa strukturiranog dijaloga jest prikupiti mišljenje mladih o tome što je važno mladima u Europi, kako bi im se kroz izradu nove Europske strategije za mlade osiguralo ono što im je potrebno za kvalitetan budući život u Europi.

S tim ciljem pozivamo mlade između 13 i 30 godina da ispune upitnik i na taj način kažu koja područja i pitanja smatraju važnima za sve mlade u Europi i na taj način sudjeluju u oblikovanju politika koje ih se tiču mladih.

Upitnik se nalazi OVDJE.

Temeljem ovih odgovora nastat će zajedničke preporuke koje će omogućiti da nova Europska strategija za mlade nastoji rješiti probleme mladih u Hrvatskoj i Europi te da im osigura poticajno okruženje za razvoj i rast. O problemima i potrebama mladih najbolje znaju upravo oni sami, a o njihovoj budućnosti nikako ne bi trebali odlučivati drugi umjesto ili mimo njih. Stoga ispuni ovaj upitnik, sudjeluj u donošenju odluka te učini nešto za svoju budućnosti već danas. EU te pita jer joj je tvoje mišljenje važno!

Ispunjavanje upitnika potpuno je anonimno pa te molimo da na sva pitanja odgovoriš iskreno. Vrijeme ispunjavanja upitnika je 10 minuta.

Hvala ti!

Nacionalna radna skupina za strukturirani dijalog s mladima