Škola brzog čitanja i mudrog učenja pruža pomoć u učenju

Iako je Škola brzog čitanja i mudrog učenja prestala s radom prije više od mjesec dana, primijetili su da velik broj roditelja školaraca ima potrebe za konzultacijama . Zbog novonastalih okolnosti i novog formata nastave koji se održava putem TV-a , susretali su se s činjenicom kako su tehnike za ubrzavanje čitanja kao i tehnike za olakšavanje procesa učenja, svim učenicima i studentima potrebnije nego ikada.

Zbog toga, kao društveno odgovorna organizacija, Škola brzog čitanja i mudrog učenja donijela je odluku da će preko 100 svojih nastavnika iz 40 škola staviti na raspolaganje, potpuno besplatno, ne samo bivšim i sadašnjim polaznicima već i svim ostalima kojima je pomoć u učenju potrebna.

Ako imate poteškoća s procesom učenja, javiti se možete kroz Obrazac za prijavu na njihovim web stranicama, u koji je moguće upisati temu, odnosno opisati problem u polju: Poruka.

U najkraćem mogućem roku, dobit ćete povratnu informaciju  od njihovog stručnog tima , koji će vam biti na raspolaganju, pružiti i podršku i/ili savjet kako bi školarcima olakšali probleme u učenju.

Izvor: Škola brzog čitanja i mudrog učenja Hrvatska