Sudjeluj u natječajima za mlade po izboru i budi u prilici osvojiti neke vrijedne nagrade

  • Što te zadivljuje?
  • Upoznaj nas sa svojim omiljenim mjestima na kontinentu ili najboljim mjestima u tvom rodnom gradu.

Snimi fotografiju, prenesi je na portal ovdje s kratkim opisom (max. 10 rečenica) koji objašnjava što ti to mjesto znači i budi u prilici osvojiti neke vrijedne nagrade!

 

Kako će biti proglašeni pobjednici:

  • Pobjednik javnog glasovanja (fotografija i opis s najviše glasova na kraju natjecanja) dobit će eastpak prtljagu i robu Time to Move.
  • 5 preferencija javnog glasovanja (fotografija i opis s najviše glasova na kraju natjecanja, odmah nakon pobjednika s najviše glasova) dobit će Eastpak ruksak i robu Time to Move.
  • Dobitnik nagrade Eurodesk (kojeg je Eurodesk odabrao nakon završetka kampanje Time to Move) dobit će polaroid i robu Time to Move.

 

Ovo natjecanje traje sedam tjedana od 12:00 po srednjoeuropskom vremenu, počevši od 5. rujna 2022. do 12:00 sati po srednjoeuropskom vremenu do 31. listopada 2022.

Bilo koja fotografija i opis primljeni izvan tog vremenskog razdoblja neće biti prihvaćeni.

Samo fotografije i opisi preneseni putem ovog obrasca bit će dio natjecanja. Fotografija i opis koji dijelite mora biti originalno djelo.

 

Sudionici moraju imati najmanje 13 godina i maksimalno 30 godina da bi sudjelovali u igri, a moraju biti iz jedne od ovih zemalja: Austrije, Belgije, Bugarske, Hrvatske, Cipra, Češke, Danske, Estonije, Finske, Francuske, Gruzije, Njemačke, Grčke, Mađarske, Islanda, Irske, Italije, Latvije, Litve, Lihtenštajna, Luksemburga, Malte, Crne Gore, Nizozemske, Sjeverne Makedonije, Norveška, Poljska, Portugal, Rumunjska, Srbija, Slovačka, Slovenija, Španjolska, Švedska, Švicarska, Turska ili Ukrajina.

Sudjelovanjem u igri sudionici prihvaćaju njezina pravila i uvjete.

 

Na službenoj stranici Eurodeska otvoren je još jedan natječaj za mlade u dobi od 13 do 30 godina iz prethodno navedenih država i članica EU.

  • Natječaj se zove “Illustration Challenge i otvoren je do 31.10.2022. godine.

Više o spomenutom natječaju i prijavi saznaj ovdje. 

 

  • Pravila i kriteriji sudjelovanja ista su za oba natječaja. 

 

Natječaj organizira EURODESK, u okviru kampanje Time to Move, koja traje cijeli listopad.