Span Academy – najbolja kombinacija prakse u IT-ju, učenja, zabave i druženja

Razmišljaš o tome kako započeti karijeru u IT-ju, možda si u potrazi za sezonskim poslom, ali u isto vrijeme ne želiš propustiti svu zabavu ovog ljeta? Say no more. Span Academy se ove godine održava sedmi put, a kao i prethodnih godina donosi najbolju kombinaciju prakse u IT-ju, učenja, zabave i druženja.

Ako si jednim potezom želiš osigurati stručnu praksu, posao koji se ne čini kao takav jer je naprosto previše zabavan, a potencijalno osigurati i zaposlenje u jednoj od vodećih IT tvrtki u zemlji, ovo je tekst za tebe. Program koji će ti to sve omogućiti zove se Span Academy i provodi ga tvrtka Span. Ove se godine održava sedmi put i to uživo u Zagrebu, a namijenjena je svim studentima i studenticama tehnoloških usmjerenja.

Span Akademci upoznat će IT industriju i steći iskustvo rada u velikoj tvrtki, a oni najbolji među njima možda i dobiti ponudu za stalan posao. Radit će na projektima kakvi se zaista provode na tržištu i upoznati nove tehnologije uz pomoć iskusnih mentora.

Infrastrukturna Akademija se ovog ljeta održava od 25. srpnja do 16. rujna, a Development Akademija od 16. kolovoza do 16. rujna. Prijave za oba programa su već počele.

Sve što te čeka odlučiš li se prijaviti i postaneš li Span Akademac ili Akademka su saželi u deset najvažnijih razloga zašto je ovaj program stvarno najbolje što ovog ljeta možeš napraviti za sebe i svoju karijeru. Više o razlozima upisa saznaj ovdje.

Odaberi za sebe najbolje, prijavi se.

 

Izvor: srednja.hr