Start-Up udruga prima nove članove

Jedna od najvećih i najaktivnijih udruga za mlade, regrutira nove članove! Za članstvo u udruzi mogu se prijaviti studenti različitih usmjerenja sa svih fakulteta u RH.

Odlična je to prilika da sudjeluješ u organizaciji brojnih postojećih i novih projekata, ali i da putem mentorstva ostalih članova ostvariš vlastite ideje na najbolji mogući način!

Novi članovi imati će priliku realizirati svoje ideje ili sudjelovati u organizaciji nekih od najvećih projektata za mlade u Hrvatskoj poput Inspire Me konferencije, Career Boostera, Regional Case Studya… Također, imati će i priliku sudjelovati u pisanju EU projekata.

Članstvom u udruzi studenti imaju priliku razvijati željene vještine radom na konkretnim projektima. Odlična je to mogućnost za primjenu znanja stečenih tokom formalnog obrazovanja, ali još bitnije prilika za stjecanje praktičnih znanja već za vrijeme studija.

Također, svi koji postanu dio tima, radeći na različitim projektima udruge, u prilici su povezati se sa poslodavcima i kolegama iz različitih struka. Međusobna razmjena znanja i iskustava omogućuje razvoj prijateljskih i poslovnih odnosa koji su od neprocjenjivog značaja u budućoj poslovnoj karijeri ili pokretanju vlastitog posla.

Svi kandidati trebaju poslati svoje životopise na e-mail adresu  start.up.udruga@gmail.com s naznakom „Prijava za volontiranje“ najkasnije do 31. listopada 2017. godine.

Nakon isteka roka prijava, kandidati će biti pozvani na intervju s predstavnicima udruge, a sa svima onima koji ne budu u mogućnosti prisustvovati razgovor će se obaviti putem skype-a.

Više informacija možete pronaći na web stranicama udruge, te pratiti novosti na facebook stranici Start-Up udruga.