STEM FEST Slavonija dolazi u Vukovar!

STEM FEST Slavonija dolazi u Vukovar što nas jako raduje gdje pri tome pozivaju sve zainteresirane, a posebno mlade, na tribinu “Kako znanost mijenja svijet” uz gošću, uglednu znanstvenicu, astrofizičarku prof. dr. sc. Vernesu Smolčić.
Tribina će se održavati 14. travnja od 14:00 do 16:00 sati u kupoli na platou, Dr. Franje Tuđmana 1.

 

Također, za sve ljubitelje STEM-a još jedna prilika za iskustvo, druženje i učenje koje će se održati istog dana, samo par sati ranije.

STEMOLOVCI – susretu stručnjaka, praktičara, ljubitelja i vizionara u području STEM-a s ciljem razmjene iskustava, ideja i mišljenja o STEM obrazovanju mladih generacija u okviru manifestacije STEM FEST Slavonija – Vukovar koja će se održati 14. travnja od 10:00 do 11:00 sati.
  • Na STEMOLOVKU se mogu prijaviti svi zainteresirani, bilo da se radi o stručnjacima, praktičarima, ljubiteljima ili vizionarima u STEM području.
Okosnica susreta su percepcije u STEM obrazovanju kao resursi za održivu budućnost mladih. Sudionici mogu podijeliti svoja iskustva, ideje i mišljenja uz otvorene mogućnosti jačanja međusobne suradnje u cilju unaprjeđenja STEM obrazovanja djece i mladih.

 

STEM prilika je tu, iskoristimo je!

 

Izvor: stemslavonija.eu