Stipendije za istraživanje u sklopu izrade doktorskoga rada na Institutu Wirth

Ministarstvo znanosti i obrazovanja te Agencija za mobilnost i programe EU u suradnji s Institutom Wirth pozivaju na podnošenje prijave za stipendiju za istraživanje u sklopu izrade doktorskoga rada na Institutu Wirth za austrijske i srednjoeuropske studije Sveučilišta Alberta u Edmontonu, Kanada.
  • Pozivaju se mladi znanstvenici iz područja humanističkih znanosti, društvenih znanosti i umjetničkog područja da se prijave za 𝐬𝐭𝐢𝐩𝐞𝐧𝐝𝐢𝐣𝐮 𝐳𝐚 𝐢𝐬𝐭𝐫𝐚𝐳̌𝐢𝐯𝐚𝐧𝐣𝐞 u sklopu izrade doktorskoga rada na Institutu Wirth za austrijske i srednjoeuropske studije Sveučilišta Alberta u Edmontonu, Kanada.
  • Kandidati moraju biti hrvatski državljani upisani na poslijediplomski studij na hrvatskom sveučilištu (pri kraju studija, pred izradom doktorskoga rada) i izvrsno se služiti engleskim jezikom u govoru i pismu.

Stipendija je namijenjena istraživanju u sklopu izrade doktorskoga rada u akademskoj godini 2023./2024., odnosno od 1. listopada 2023. do 30. rujna 2024. godine, na Institutu Wirth za austrijske i srednjoeuropske studije Sveučilišta Alberta u Edmontonu, Kanada.

Stipendija u iznosu od 27.600,00 CAD bit će isplaćena u jednakim mjesečnim ratama na kraju svakog mjeseca, počevši od listopada 2023. godine.

  • Rok za prijavu je 𝟏𝟎. 𝐬𝐯𝐢𝐛𝐧𝐣𝐚.
Više informacija dostupno je na poveznici. 
Izvor: ampeu.hr