Sudjeluj na razmjeni mladih u Italiji

  • Organizacija Malik Association (Sardinija, Italija) organizira razmjenu mladih naziva “Mediterranian Eyes” u partnerstvu sa organizacijama iz Hrvatske (PRONI Centar), Španjolske, Malte i Grčke.

Razmjena mladih namijenjena je mladima u dobi od 18 do 25 godina s područja partnerskih organizacija (s naglaskom na rubna područja tih zemalja i manje razvijena) s ciljem da se mladi Europljani umreže i nauče o vrijednosti rada, refleksiji svojih vrijednosti i kompetencija te razvoju novih vještina. Mladi će se upoznati s digitalnim alatima koji su usmjereni kreiranju CV-a, motivacijskog pisma i boljem pristupu tržišta rada, kao i boljoj samoprezentaciji.

  • Razmjena mladih naziva “Mediterranian Eyes” u cijelosti pokriva put, smještaj i prehranu.

Partnerska organizacija iz Hrvatske je PRONI Centar za socijalno podučavanje i ovim putem pozivamo mlade da sudjeluju na razmjeni mladih na kojoj će dobiti bolju osobnu perspektivu i lijepo životno iskustvo s drugim mladima iz partnerskih organizacija.

Radni jezik je engleski. Poznavanje je poželjno, ali nije uvjet.

  • Razmjena mladih se održava na Sardiniji, Italija u periodu od 6. do 13.11.2023. 

Zainteresirani mladi se trebaju javiti na email: vukovar@proni.hr s podacima (ime i prezime, kontakt, email, datum rođenja, mjesto prebivališta s kratkom motivacijom za sudjelovanjem na razmjeni mladih).

  • Rok za prijavu na email (vukovar@proni.hr) je 5.10.2023.
  • Više o razmjeni mladih pristupite dokumentu: INFO pack organizatora

Odabrani sudionici će imati zajednički sastanak u uredu PRONI Centra (Vukovar ili Osijek) gdje će dobiti detaljnije informacije o zajedničkom putovanju i pripremi za razmjenu mladih.

Rado iščekujemo vaše prijave.

 

Izvor: PRONI Centar