Sudjeluj u 2. BLA-BLA utorku

U okviru projekta Operativka koji za cilj ima podići kvalitetu života mladih na području grada Vukovara, pozivamo mlade od 15 do 30 godina da se prijave i sudjeluju na drugom BLA-BLA utorku.

Bla bla utorak, će se održati 13.6.2017. s početkom u 10 sati u Hrvatskom zavodu za zapošljavanje  -Područni ured Vukovar – CISOK.  Teme kojima ćemo se baviti su Zapošljavanje i poduzetništvo i Aktivno sudjelovanje mladih u društvu. Cilj ovih tematskih rasprava je doprinijeti izradi Operativnog plana provedbe Programa za mlade grada Vukovara.

Odvoji 1 minutu!

Prijavi se na BLA-BLA utorak putem e-maila icm-vu@proni.hr, na broj telefona 032/450-107 ili u inbox na Facebook stranici Info centra za mlade Vukovar. Sudjeluj u tematskim raspravama s mladima i daj svoj doprinos kreiranju aktivnosti za mlade.

Rok prijave je 12.6.2017.

Projekt “Operativka” financiran je sredstvima Europske unije kroz program Erasmus+, Ključnu aktivnost 3 (KA3) – Potpora reformi politike – Strukturirani dijalog: Sastanci između mladih ljudi i donositelja odluka u području mladih.

*Sudionici prisustvom na tematskoj raspravi pristaju na prikupljanje i obradu osobnih podataka*